Der var plads til det hele på denne Reiki uddannelse. Alvor, sjov, fordybelse osv., og alligevel var der den røde tråd igennem hele forløbet hvor man tydeligt fornemmede den dybe respekt for den fantastiske smukke energi som Reiki er. Irene har en passion som tydeligt skinner igennem, men hun respekterer også fuldt ud, at andre har lidt andre meninger. Det var en blanding af hendes beskrivelse på hjemmesiden og hendes billedes udstråling som gjorde at jeg kontaktede hende. Og så skal man altså heller ikke glemme Irenes mands kokkerier. Det var godt nok skøn mad.

Kærlig hilsen Liz


Siden mit kursus hos Irene har jeg brugt healingen, det positive livssyn og roen der følger med hver eneste dag, og det har ændret mit liv. Irenes passion og enorme viden er tydelig. Her er plads til alle. Der grines, hygges, snakkes alvorligt, måske grædes der, men vi bliver fyldt op med Irenes positive og smittende energi som man ikke kan undgå at få med i bagagen.

Jeg giver Irene mine allerbedste og varmeste anbefalinger. Du er i trygge hænder under hele uddannelsen og bliver guidet på allerbedste vis.

Et stort TAK til dig Irene, fordi du tog mig med og fik mig skudt igang på min rejse – som kun lige er begyndt! TAK.

Kærlig hilsen Mette

Jeg har været på en fantastisk rejse hos Irene, hun er den mest hjertevarme smukke sjæl der er så meget tilstede under hele kurset. Hun støtter/ vejleder sine kursister på en helt unik facon. Jeg mærkede tydeligt at Irene brænder for hendes passion og vil til en hver tid anbefale hende.

Kærlig hilsen Lis


Et stort TAK til DIG Irene fordi du førte mig på denne rejse. Helt vidunderligt og ubeskriveligt TAK. Tak for al din visdom, du er en fantastisk kvinde. Jeg vil være dig evig taknemmelig. Og tak fordi du er dig.

Kærligst Marianne


Jeg har taget uddannelsen til Reiki Master ved Irene, og jeg kan varmt anbefale hende. Hun er et dejligt og rart menneske, hvor det tydeligt mærkes, at hun gerne vil lære fra sig og udbrede Reiki energien. Hun er engageret og dedikeret, hvilket er smittende på hele gruppen. Tak til Irene fordi du har lært mig at arbejde med Reiki energien, der har bragt så meget positivt ind i mit liv.

Kærlig hilsen Nicoline

Et liv uden epilepsi – kan det lade sig gøre? Det var mine bevæggrunde for at opsøge Irene.

En ret heftig barn- og ungdom havde skadet min hjerne så meget, at jeg har måttet leve med epilepsi. Som 36-årig får jeg diagnosen ”temporallaps epilepsi” og bliver medicineret. Det hjælper ikke meget og i løbet af de næste mange år får jeg så meget forskelligt medicin, at jeg må opgive mit arbejde som pædagog og terapeut og bliver kun dårligere. Jeg oplevede ikke min datters bryllup eller første barnebarns fødsel og barnedåb.

Da jeg er 50 år beslutter jeg at stoppe med medicinen. Dårlig økonomi og ingen livslyst. Jeg gav op. Dette liv var ikke noget liv. Men…. Jeg får det kun bedre, har stadig mange anfald, men kan nu, uden medicin, mærke når de kommer, og beskytte mig. De næste 5 år bruger jeg på at komme ovenpå fysisk og mentalt.

Min kære mand, som i flere år har overtaget alt praktisk og passet mig, synes jeg skal prøve noget alternativt. Min svoger er begyndt hos en healer og jeg søger på nettet,… Første side jeg ser, er Irenes. Jeg ringer, får en tid med det samme og samtalen med hende, sætter det i gang, der gør, at jeg bliver styrken i mit liv. Jeg bliver healet og kan mærke at det gør rigtig godt. Jeg beslutter mig for at tage Reiki kurset, så kan jeg heale mig selv og heldigvis har Irene et kursus der starter snart. Underligt nok er jeg slet ikke nervøs for kurset og det, at være blandt fremmede, med mine anfald.

En vidunderlig rejse tilbage til livet, er startet.
Irene har med sin omsorg, viden og humor, givet mig en stærk platform at gå ud fra. Jeg har taget livet tilbage, dog i ny retning, med ny viden og Irene er kun en SMS væk, hvis jeg har spørgsmål ang. klienter og healing. Af helbredsmæssige grunde tog jeg Reiki kurset. At det førte til et nyt og meget bedre liv, er fantastisk. Og mange tak til Georg, Irenes mand, for den dejlig mad, du serverede for os kursister.

Mit mål: at blive anfaldsfri. Jeg har ikke haft anfald siden jeg begyndte på uddannelsen, og når der er gået et år uden anfald, kan jeg få mit kørekort igen.

UPDATE: JEG HAR NU FÅET MIT KØREKORT IGEN! FANTASTISK!

Som Irene siger: “Enhver familie burde have sin egen healer.” Så det er bare om at komme i gang.
Tusind tak Irene.

Kærlig hilsen Helene

Jeg har det meste af mit liv haft en drøm om at kunne forbinde mig med de universelle energier og arbejde med dem både ved at heale andre og ved at heale mig selv. Og samtidig har jeg manglet redskaber til at komme videre, når jeg pga. hverdagens udfordringer har siddet fast i forskellige udviklingsprocesser. Denne drøm er nu endelig gået i opfyldelse i form af en uddannelse til Reiki Master, som jeg startede på i januar 2016 hos Irene Beider sammen med en gruppe af ligesindede.

Irene er en dygtig underviser og healer. Hun deler gerne ud af sine erfaringer undervejs. Og jo mere arbejde du selv lægger i uddannelsen, jo mere får du med derfra. Irene er utrolig kompetent, både når hun lærer fra sig, laver indvielserne og viser de praktiske øvelser. Hun gør det på en seriøs og koncentreret måde, samtidig med at hun også er en meget glad og hjertevarm person med megen humor. Der er en let og hyggelig stemning, og der er også tid til sjov og grin undervejs. Og det hele understøttes af lækker og velsmagende mad, som hendes mand Georg står for. Desuden er der snacks, frugt, juice/sodavand og kaffe/the til fri afbenyttelse.

Jeg kan kun understrege, at min beslutning om at tage denne uddannelse har været en total livsændring for mig på alle måder! Jeg er ikke i tvivl om, at jeg har været det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Men jeg tror også, at man udviklingsmæssigt skal være klar til det. For det er også hårdt arbejde – ikke kun under, men også efter at uddannelsen er afsluttet. Det påvirker alle livets aspekter. Så går du med en seriøs drøm om at lære Reiki-energien at kende og lukke den ind i dit liv, og føler du, at du har brug for gode redskaber til at komme videre i din personlige

udvikling, så kan jeg af hele mit hjerte anbefale Reiki Master uddannelsen hos Irene!

Kærlig hilsen Karina


Jeg har gennem 3 måneder deltaget i Reiki healer uddannelsen, som Irene har afholdt. Der har jeg lært, hvordan jeg healer uden at bruge af min egen energi. Dette var en af de største årsager til at jeg valgte uddannelsen. På mit forløb har jeg mødt en masse dejlige mennesker, og oplevet glæde, tårer og en kæmpe forløsning. Alle de fantastiske oplevelser kan jeg takke Irene for. Hun er et varmt, kærligt og fantastisk dejligt menneske. Hun har så meget viden omkring Reiki healing og mennesker, som jeg har fået lov til at blive indviet i. Jeg kan med stor glæde i hjertet, anbefale andre at tage denne uddannelse, for det er en fantastisk rejse, man kommer på. Man lærer nye spændende sider af sig selv at kende. Igen: Tusind tak, Irene, for den her store oplevelse som du har givet mig.

Knus Charlotte

Jeg har i 3 mdr. fulgt et forløb der skulle udvikle mig til Reiki Healer. Men jeg fik meget mere end det.  Jeg kom på en personlig udviklings rejse, der flyttede og udviklede mig, meget mere end jeg selv har rejst de sidste 6 år. Jeg har søgt og spurgt, men ikke fundet svar. Men i Reiki forløbet fandt jeg svarene. Det var ikke kun en sjov rejse, den flyttede også grænser, der kostede både tårer og selverkendelse, men blev ledt på vej af latter og venskab. Jeg byggede nye relationer og fik skønne venner, som betød meget på og for min rejse. Under Irenes kyndige og kærlige guiden fandt jeg ikke blot min sande vej og evner til healing, men også ind til det menneske, jeg troede tabt for mange år siden. Tak til Irene, en skøn kvinde og min Reiki Master.

Kærlig hilsen Yvonne


Da jeg blev tilmeldt reiki healer uddannelse havde jeg ingen ide om hvilken udvikling det ville sætte gang i, Irene har formået at ‘fin-justere’ mine antenner samtidigt med at jeg har fået nogle ting med i ryksækken som jeg altid vil være taknemmelig for. Det her kursus kan til enhver tid anbefales.

Kærlig hilsen Sarah

Jeg har oplevet at komme fra mørket, hvor jeg desperat trådte vande og svømmede mod strømmen….til at komme på land og sunde mig. Det er en transformation uden sammenligning. Jeg har fået en traumeforløsning og takker Irene for hendes mod og evne til at samle mig op. Det er en rejse fra mørket mod lyset, som Irene har været med på – kort men intenst.

Det har været det rette for mig, at vælge Irene som min lærer på Reiki vejen. Tak Irene. Kan roligt anbefale andre dette kursus. Det er en kærlig lys vej at tilslutte sig.
Tak

Kærlige hilsner Marianne B.


Det har været en rejse for mig at gennemføre Reiki Healer uddannelsen hos Irene. Det er selv udvikling på højt plan, hvilket har gjort at jeg har set en masse nye sider af mig samtidig med at jeg har fået de fantastiske værktøjer som Reiki Healer uddannelsen giver. Det gør at jeg nu kan heale både mig selv og andre.

Jeg vil varmt anbefale Lotusblomsten, hvor Irene under kyndig vejledning og med masser af humør gør weekenderne tidsløse.

Kærligst, Lenette.

Jeg har i mange år interesseret mig for det alternative. Hele konceptet med, at vi er en del af universet og at krop og sjæl hænger sammen, har altid været naturligt for mig.

I 2007 skete der noget i mit liv, der bl.a. førte mig til Reiki Healing. Siden da har jeg haft lyst til at uddanne mig til Reiki Master. I 2015 tog jeg beslutningen om at det skulle være nu. Jeg var inde på en del forskellige sider, men da jeg så Irene’s hjemmeside var jeg ikke i tvivl. Jeg kunne mærke, at det var hos Irene jeg skulle tage min uddannelse.  Jeg tilmeldte mig med start i januar 2016, ventetiden var lang.

Den 30. januar trådte jeg ind i lokalet hvor kurset skulle afholdes. Jeg blev mødt af Irene, her fik jeg en meget varm og kærlig modtagelse og jeg følte mig rigtig godt tilpas med det samme. Samme oplevelse fik jeg af de andre kursus deltagere, en helt igennem fantastisk gruppe som jeg vil savne nu hvor vi er ”færdig uddannede”. Jeg er til gengæld rigtig glad for, at vi som gruppe er blevet enige om at vi skal blive ved med at mødes.

Efter den første indvielse, som var noget vildt stort for mig, kom jeg til at kigge på Irene og hendes øjne strålede af glæde og forventning over hvad vi havde at berette om vores oplevelse hver især. Det har været fantastisk, at se hvordan Irene har glædet sig over at videregive sin viden om Reiki Healing.

Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv,  og næst efter mine børns fødsler er det det største jeg nogensinde har oplevet.  Det har været en fantastisk rejse ind i mig selv på godt og ondt.

Jeg kunne blive ved med, at berette om min oplevelse. Jeg kan varmt anbefale alle, at tage uddannelsen hos Irene. En anden væsentlig ting er, at Irene altid vil være der for os også efter endt kursus. Dejligt at vide, at man fortsat kan trække på hendes store erfaring hvis man får brug for det og at hun gør det med glæde <3

Jeg synes også at det skal nævnes, at der har været 1. klasses forplejning: Irene’s mand har vartet os op med fantastisk dejlig mad, tusind tak til Georg.

Jeg er evig taknemmelig og stolt over at være Reiki Master. Tusind tak Irene, fordi du har taget mig med på denne vidunderlige rejse <3

Kærlig hilsen Eila

Lige som så mange andre havde mit ego fået sagt ja alt for mange gange – også selvom hjertet sagde nej. Og omvendt. Så efter et vink med en vognstang måtte jeg sande, at grænsen var nået, mit liv skulle lægges om og det var NU.

Jeg har i mange år været dybt fascineret af alternativ behandling og ikke mindst healing. Jeg gik på jagt efter ”noget”, som jeg kunne hjælpe mig selv med. Valget faldt hurtigt på Reiki healing og sikke en indre rejse jeg er kommet ud på, så fantastisk.

Jeg fandt snart frem til Lotusblomsten/Irene, jeg skrev straks og hurtigt efter ringede Irene til mig og vi fik en god snak, som allerede dér beroligede mig lidt: Nu var jeg på rette kurs ud af dette virvar mit hoved og min krop befandt sig i.

Jeg er dybt taknemmelig for den vej Irene har åbnet for mig, den er så spændende og livsgivende. Og det ikke ”bare” for mig selv, men også for min familie.

Når man er klar, så er dette en vidunderlig rejse for alle.

Tusind tak, Irene, fordi du lod mig suge af din mangfoldige viden, samt for det du så fint har videregivet og lært mig.

Kærlige hilsener Helle


Jeg har nu snart gennemført de 3 moduler i uddannelsen, til Reiki Master.
Det har været en fantastisk rejse og jeg føler mig så taknemmelig over at have haft denne mulighed.

Jeg har længe flirtet med tanken om en healer uddannelse og har i mange år haft en bog stående om Reiki Healing. Nu var tiden så rigtig for mig.

Da jeg søgte på nettet faldt min søgning helt naturligt på Irenes hjemmeside og jeg var ikke i tvivl om at det var her jeg skulle tilmelde mig. Det har været det bedste jeg har gjort for mig selv!

dels fordi Irene er en fantastisk person, der brænder for Reiki Healing,
dels fordi Irene er en rigtig god formidler og
dels fordi Irenes formidling har fået rigtig mange ting til at falde på plads for mig.

Tak Irene!

Som en ekstra sløjfe er Irenes mand en rigtig god kok, som vi har nydt godt af! Jeg føler mig parat til at gå ud og prøve mine healing kræfter af og jeg ved at kommer jeg i tvivl om noget vil Irene altid være der. Jeg vil ønske at alle Jer der tænker på at tage uddannelsen vil gøre det! Der er brug for Jer og I kommer på en fantastisk personlig rejse.

God rejse Pia