Har du svært ved at finde ud af, hvad det er DU gerne vil? Sætter du begrænsninger for dig selv? Har du stress? Har du en depression? Synes du, at alle andre er smukkere, har bedre jobs og bedre partnere end dig? Synes du livet går i mod dig og at du har fortjent bedre og mere? Har du svært ved at give slip på fortiden? Er du bitter? Såret? Føler du dig forbigået? Vil du gerne lære at lukke glæden ind i dit liv igen? Og er du motiveret for at arbejde med dig selv?

Hos mig har du to forskellige muligheder for at deltage i et personligt udviklings forløb:

1. Et forløb i en gruppe på max. 4 personer. I gruppen sparrer og erfarings udveksler I med hinanden om de forskellige emner vi gennemgår, ligesom I støtter og opmuntrer hinanden gennem forløbet. Der vil være 6 mødeaftener af to timers varighed i løbet af 3 måneder og derudover får hver enkelt deltager to individuelle sessioner hos mig af 1½ times varighed. Efter endt forløb følger en måned med gratis opfølgning pr. mail.

Dette forløb passer godt til dig, der har det bedst med at dele og sparre med andre og føle fællesskab om noget, der er svært.

2. Et privat forløb, hvor du kommer til sessioner alene hos mig hver gang – i alt 6 sessioner af ca. 2 timers varighed. Efter endt forløb følger en måned med gratis opfølgning pr. mail.

Dette forløb passer godt til dig, der har det bedst med at være privat og tackle dine udfordringer alene.

Materialet, der bliver udleveret på de to forskellige forløb, er det samme. Det er på 100 sider.

Uanset om du er på det ene eller andet forløb, vil der hver mødeaften/session være et afsnit, der skal være læst, så vi kan gennemgå dette emne og holde det op mod dine/jeres egne erfaringer/konkrete oplevelser.

Nogle af de emner vi vil arbejde med på mødeaftenerne/til sessionerne er:

  • Selvværd og selvtillid
  • Konsekvenser og ansvar
  • Adfærd og mindset
  • Skyggesider
  • Offer trekanten
  • Stress og depression
  • Sorgen og dens faser
  • Meditation

Ved gennemgang af de forskellige emner følger redskaber til at ændre en fastlåst vane/rutine til noget bedre og mere fordrende for fremgang i dit liv.

Efter endt forløb vil du have nået et stort skridt tilbage mod den du virkelig er – din kerne. Du vil bl.a. fra hjertet vide, hvornår det er rigtigt for dig at sige ja og hvornår det er rigtigt for dig at sige nej – og du vil have modet til at følge dit hjertes anvisninger uden at være bange for, hvad folk tænker om dig og dine beslutninger. Du vil opfatte din omgangskreds anderledes fordi du med din nye viden ved, at hvad der styrer dig også styrer dem – og du opnår derfor større forståelse for andres adfærd, reaktioner og holdninger. Du vil også blive i stand til at kigge tilbage på din fortid uden at græmmes over den du var engang. Du vil lære at du er helt okay som den du er med dine værdier, holdninger og følelser. Du vil vide, at du kun er ansvarligt for dit liv, og hvis andre vil være glade i deres, så er det deres ansvar – ikke dit. I og med du får et andet syn på dig selv, vil du også opleve, at dine relationer ændrer sig. Måske vil du opleve, at de, som før ‘sugede’ energi af dig, forsvinder lige så stille ud af dit liv og andre, som løfter dig i at være den nye udgave af dig selv, træder ind i dit liv. Du vil både opnå og føle mere glæde når du når dette punkt, og det baner automatisk vejen for, at du kan tiltrække mere i livet at glæde dig over.

Personlig udvikling i 2019:

Jeg starter gruppeforløb op, når der er 3 – 4 interesserede.
Privat forløb kan opstartes når som helst.

Skriv eller ring, hvis du ønsker at vide mere.