Min passion og mission (fantastisk, at de er én og samme) er at guide folk til at finde DERES vej i livet. Jeg ønsker bl.a. at bidrage til forståelsen af, at MIT liv er MIT ansvar og DIT liv er DIT ansvar.

Jeg kan aldrig blive ansvarlig for dit liv og du kan aldrig blive ansvarlig for mit.

Der er desværre bare rigtig mange af os, der har den opfattelse, og derfor går vi ofte rundt og problemløser for alle andre end os selv. Vi sætter os selv bagest, men det er ikke det, der er meningen – vi skal FORREST.

Lige som når vi ser sikkerhedsinstruktionerne i flyet: Giv dig selv iltmasken på først, før du hjælper andre!

Til at guide dig videre i livet, kan jeg bruge af mine redskaber: Clairvoyance, healing, tankefeltterapi og skyggevejledning.

Som clairvoyant får jeg lov at se den/de situationer der binder dig, og jeg får lov at se den vej, der vil være rigtig for dig at gå fremadrettet.

Som healer kan jeg afbalancere dit energisystem, fylde dig op med energi og beskytte de energicentre, som du må have blottet for andre.

Som tankefeltterapeut kan jeg hjælpe dig til at forløse de traumer du har med i bagagen, som giver dig følelsesmæssigt ubehag. Jeg kan hjælpe dig med depression, angst, sorg, fobier, smerter og meget andet.

Som skyggevejleder kan jeg lære dig teknikker til at gøre fred med de sider af dig selv, som du ikke vil kendes ved og derfor trigger på, når du ser dem afspejlet i andre personer.

Jeg søger jævnligt at udvide min horisont og mine kompetencer. Dét at udvide min viden og min palet af forskellige værktøjer glæder mig rigtig meget, da det jeg brænder allermest for jo netop er at hjælpe andre på deres vej i livet.

Jeg er af den overbevisning, at vi har så meget styrke og kærlighed indeni os, at vi ikke behøver ty til lykkepiller, stoffer eller alkohol, når livet giver os udfordringer. Vi skal blot lære, at “komme hjem” til os selv, så vi kan genfinde den power, der vil guide os helskindede gennem vores udfordringer.

For mig er det at arbejde i den spirituelle verden både jordnært og naturligt, og derfor vil du i en session eller på kursus hos mig opleve, at jeg formidler dette budskab videre. Jeg “trækker det ned” og gør det til en helt almindelig dagligdags ting. Det er ren og skær energi-arbejde – og det er for alle. Mange tror, at det er forbeholdt de få og indviede, men tro om igen – det er også for DIG!

Jeg bor med min mand og vores sidste hjemmeboende barn i Finderup – en lille landsby 10 km vest for Viborg.

Læs mere om de ting jeg tilbyder på de næste sider.