Foredrag: Vejen til det gode liv – hvor langt er du kommet.

Irenes bidrag til denne foredragsaften i Sjørslev Sognegård handlede om hendes egen personlige udvikling og om Reiki Healing. På sin jordnære facon og med et letforståeligt ”sprog”, blev publikum præsenteret for healingens mange facetter, hvilket var helt nyt for mange af de fremmødte. At det så også blev serveret med en stor portion humor, var kun med til at fremme interessen og den gode stemning.

Netop det at fange publikums opmærksomhed, og fastholde nærværet i foredraget, er en af Irenes stærke sider, hvilket jeg også har oplevet på hendes Reiki Healing kurser. Og med sin hudærlige måde at afmystificere tingene på, bliver indgangen til den spirituelle verden endnu mere tilgængelig for alle, som har interesse og evner for alternativ behandling.

Jeg kan helt klart anbefale Irene som formidler og foredragsholder, dels på baggrund af de positive tilbagemeldinger fra foredraget, og dels fordi hun har været medvirkende årsag til at ”skubbe” mig videre ind i et spændende univers fuld af kærlig energi.

Per Lassen
NLP Coach – Reiki Healer og ALFA-kinesiolog

Foredrag: Fyret – og hvad så?

En aften i selskab med Irene Beider.

Vi er kommet i den situation, at vores arbejdsplads snart lukker og slukker, og det sætter mange tanker i gang hos de fleste ansatte.

Hvad skal der nu ske?

– Er der nogen der kan bruge mig nu?
– Er jeg for gammel?
– Er mine kompetencer gode nok?

Alt dette og meget mere giver anledning til tankemylder.

Vi kontaktede Irene og spurgte om hun ville komme og hjælpe os med alle disse tanker, der fylder i én når man lige pludselig står med en fyreseddel.

Vi fik en fantastisk aften i selskab med Irene, hun er meget humoristisk og troværdig og fuldstændig sig selv = jeg er som jeg er, og det er meget livsbekræftende.

Irene guidede os igennem temaer som:

– Hvad er mit mindset?
– Sætter jeg mig selv i en offer rolle?
– Hvis ja, hvordan kommer jeg ud af offerrollen?
– Ser jeg muligheder eller begrænsninger?
– Jeg tiltrækker det jeg fokuserer på!
– Er jeg styret af hjernen eller hjertet?
– Hvor mange nye døre åbner sig?

Hun rammer sjælens samt tidens tone og er meget ærlig om sin egen person.

Irene fik sat gang i mange tanker hos os og viste os, at det måske ikke er så svært som vi tror. Det gav ro og flere så flere muligheder åbne sig. Hun huskede os på at man skal tænke med hjertet og ikke hjernen, som vi oftest gør.

Der er flere som efter foredraget har bestilt tid til en personlig samtale med Irene. Man mærker hurtigt Irenes kærlighed til livet, som hun gerne vil give videre til andre.

Kan klart anbefale et foredrag i selskab med Irene Beider.

Den største krammer fra
Personaleforeningen
Jysk linnedservice
Kjellerup