Clairvoyance workshop

Datoer for 2019 kommer snarest

begge dage kl. 10:00 - 16:00

Ledige pladser

Måske er du i forvejen vant til at arbejde alternativt og/eller spirituelt, og er én af de personer/behandlere, der oplever at få ‘beskeder ind’ af forskellig art i samvær med andre eller under en behandling af en klient. Beskeder, som du ikke rigtig ved, hvordan du skal håndtere. Er det din fantasi, eller er det beskeder til dig selv eller til personen du er sammen med/klienten? Eller måske er du bare ét af de rigtig mange mennesker, der bare kan mærke/sense/fornemme alle de vibrationer og vibrationsskift, som dagligt omgiver os?

På denne workshop lærer du om bl.a. om intuition, clairvoyance, hvordan man lukker op og ned, hvordan universet arbejder, hvordan man giver slip på ego’et og arbejder i tillid med sit klarsyn, hvordan man skaber kontakt til sine guider og vejledere, og vi snakker også om tavshedspligt, etik og moral.

Der vil være forskellige praktiske øvelser i at lære at ‘tune ind’. Vi prøver at ‘tune ind’ via personlige genstande, via foto og ved fysisk at sidde over for en person, der gerne vil “læses”.

Workshoppen gennemføres kun ved minimum 4 tilmeldte. Aflysning kan derfor forekomme.

OBS! Dette er ikke en uddannelse!