Reiki healing er ikke hokus pokus. Faktisk er det videnskabeligt bevist, at personer, der healer og personer, der modtager healing, får en målbar højere værdi af røde blodlegemer. Når du øger antallet af røde blodlegemer, øger du også kroppens evne til at transportere ilt rundt. Og jo mere ilt du får rundt i kroppen, des mere energi får du og des bedre fungerer dit immunforsvar.

Reiki-healing er healing efter den metode, som japaneren dr. Mikao Usui blev åbenbaret på en bjergtop efter at have mediteret i flere dage. I Reiki healing anvendes forskellige symboler til henholdsvis fysisk, mental og/eller fjernhealing.

Som healer hverken kan eller vil jeg love dig, at JEG kan helbrede dig for alverdens sygdomme, for det kan JEG ikke! De resultater/de ændringer du vil opleve efter healingen, er nogen vi opnår SAMMEN. Jeg kan tilføre din krop al den energi, den har brug for og jeg kan give dig de redskaber du har brug for til at komme igennem den situation du p.t. står i. DU er den ansvarlige modtager, som er villig til at se dit liv i et nyt lys, og bruge den energi og de redskaber jeg giver dig, til at vende dit liv til noget bedre og mere positivt. Når du tager dette ansvar på dig, opnår du dyb og ægte healing.

Når jeg kanaliserer energi videre til dig, er det ikke mig, der bestemmer, hvor den energi skal hen i din krop og hvordan den skal virke. Det er DIN krop, der bestemmer. Den fører energien hen, hvor der er mest brug for den hvad enten det er fysisk eller mentalt.

Kort og godt kan man sige, at Reiki healing og Reiki energien støtter kroppens og sindets egen naturlige evne til at helbrede sig selv. Reiki Healing fungerer på alle niveauer – fysisk, psykisk og åndeligt. Reiki Healing tilpasser sig modtagerens behov og kan aldrig skade.

Alle hjem burde have en Reiki healer, for alt kan heales: Blomsterne i haven, potteplanterne, kæledyrene eller måske det bare er huset, der skal renses eller energien deri, der skal højnes.

Selve healingen opleves meget individuelt. Der er ingen facitliste for, hvad man bør føle eller opleve hverken under eller efter, men følgende reaktioner er meget almindelige:

  • snurrende, prikkende fornemmelser
  • intens, behagelig varme
  • aktivering eller forløsning af forskellige følelser – f.eks. lykke, glæde, sorg, vrede
  • rumlen i maven
  • ubehag eller stikken
  • indre ro
  • træthed
  • fornyet energi

Nogen føler slet ingen ting ud over berøringen af mine hænder, men det betyder ikke, at det ikke virker.

OBS! Det er vigtigt at drikke godt med vand efter endt healing.

Jeg healer ikke folk med indopereret pacemaker, da dette kan få konsekvenser for personen. Hvis du har diabetes skal du være opmærksom på dit blodsukker efter endt healing.

Jeg tilbyder indvielser / kurser i Reiki. Se under “Kurser“.

God fornøjelse med DIN oplevelse af reiki healing.

Læs mere under “Klient udtalelser“.