Under samtalen får jeg vist nogle billeder eller situationer omhandlende dig, for mit indre blik. Dette bliver jeg vist, for bedre at kunne hjælpe dig med dine problemstillinger. Kald det blot klarsyn/clairvoyance – jeg kalder det også ofte ”hjælp fra oven”. Du vil få en del redskaber til, hvordan du kan ændre din nuværende situation til noget bedre og du vil også få mulighed for selv at spørge ind til specifikke emner. Når vi har afsluttet samtalen og jeg har formidlet de beskeder, der er til dig, kan det være at jeg kan se på dit energisystem, at det har brug for at blive tanket op og afbalanceret og jeg vil måske derfor bede dig lægge dig på briksen.

Du vil få et tæppe over dig og den næste halve times tid placerer jeg så mine hænder blidt forskellige steder på din krop og på den måde kanaliserer jeg energi ind i dig. Jeg starter ved dit hoved og slutter ved dine fødder. Måske har du nogle traumer, der vil være gavnligt for dig at give slip på og i disse tilfælde vil jeg anvende tankefeltterapi. Her sidder du på en stol og jeg sidder overfor dig og vi samtaler om dit følelsesmæssige ubehag mens jeg “tapper” dig blidt forskellige steder på kroppen. På denne måde giver du slip på dit ubehag/dine traumer.

Nogen har så meget brug for at snakke – (eller også er der bare så mange beskeder til dem), at de ikke når op på briksen eller får tankefeltterapi. Derfor sætter jeg altid fjernhealing i gang mens vi snakker og på den måde vil du altid få healing hos mig. Det er muligt også at booke tid kun til klarsyn. Vær opmærksom på, at det er ikke altid jeg kanaliserer de beskeder du ønsker at høre, men du kan være sikker på, at du får de beskeder du HAR BRUG FOR at høre. De beskeder jeg bliver bedt om at give videre, bliver altid sendt via mig til modtageren med en enorm kærlighed fra “den anden side”, og oftest også med en masse humor.

De mennesker, som opsøger min hjælp, er primært nogen, som er gået i stå i livet på den ene eller anden måde. Det kan være pga. kærlighedssorg, depression, lavt selvværd, stress eller fysiske smerter. Jeg tager også imod børn og unge med forskellige vanskeligheder. Jeg oplever, at de mennesker, der opsøger mig, i høj grad trænger til at få afbalanceret deres energier, ligesom de trænger til svar og redskaber, for at kunne komme videre. Jeg sætter processen i gang for dig, men når du går herfra, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at du også selv har et stykke arbejde at gøre. For at bevare din nye tilførte energi længst muligt, er det vigtigt, at du er bevidst om, at bruge de redskaber og teknikker jeg giver dig.

Hvis du kommer til mig med et fysisk eller mentalt problem/sygdom du gerne vil til livs, er det vigtigt at du tager ansvaret for tilstanden/sygdommen i din krop. Vi er alle, hvad vi tænker, siger og gør. Vi skaber selv indholdet i vores liv, og hvis man oplever problemer af fysisk eller mental karakter, er det vigtigt at tage ansvar for det og være villig til at se på, hvor i livet det var, man gik på kompromis med, hvem det egentlig er, man er – og hvor det var man begyndte at gøre det man troede folk omkring én forventede, i stedet for at gøre det, der føltes rigtigt indeni. Mange vil måske tænke og føle, at deres situation er dybt uretfærdig, og at tingene bare vælter ind over dem uden de kan gøre noget. Men der er ALTID noget man kan gøre – og det er de redskaber jeg kan hjælpe dig med. Det kan godt gøre vældig ondt, at “vende skuden” og “kigge i sin egen skraldespand”, men det på ingen måde farligt – og det er det hele værd.

Uanset af hvilken årsag du har brug for at få en tid hos mig, kan det være at du har brug for flere sessioner. Men det er ikke mig, der kan fortælle dig om du har brug for flere, eller hvor mange. Det skal du mærke inden i dig selv.

Jeg er opmærksom på at skabe nogle trygge rammer for klienten, så vi får den bedst mulige energi at arbejde i.

OBS! Jeg foretrækker, at der kun er klienten og mig selv til stede under sessionen, og jeg kan desværre ikke tilbyde venteværelse til chauffør eller pårørende.

I do sessions in English if needed.