Gennem størstedelen af mit liv har jeg døjet med tvangstanker, hvilket har medført forskellige handlinger og små ting jeg skal gøre for at komme væk fra disse tanker. Det har b.la. været at røre forskellige overflade med begge hænder, at tage x-antal skridt i et rum, inden man forlader det og forskellige talsystemer, der bliver talt i hovedet. Tankerne har gået på mine nærmeste, f.eks. mine forældre, søskende eller min kæreste. Jeg har angst for at miste dem og forestiller mig scenarier hvor de kommer galt af sted eller værre. OCD’en har altid kommet i perioder, men i det sidste år, har den mere eller mindre været der hver dag. Jeg besluttede mig derfor at gøre noget aktivt for at komme af med den og heldigt for mig, fandt jeg frem til Irene. På det tidspunkt jeg fik hjælp af Irene var mine tvangstanker et problem hver dag. Tankerne gik på at jeg ville miste min far akut. For at komme af med tanken, opstillede Irene et scenarie om at jeg ville få en opringning af min mor med beskeden om at jeg havde mistet min far. Mens jeg forestillede mig scenariet, bankede hun forskellige steder på min krop. Jeg blev meget rørt over situationen og blev ked af det og sur. Jeg følte meget ubehag (ca. 9-10) jeg havde derfor svært ved at blive i det, da mine tanker normalt altid bliver afbrudt af en handling. Heldigvis var Irene god til at guide mig tilbage og efter at have gentaget scenariet flere gange, mens jeg blev banket på, kunne jeg til sidst ikke mærke mere ubehag ved scenariet (0). Efter behandlingen var jeg meget lettet, det var som om en tung byrde var blevet taget af mine skuldre. Nu er der gået en lille uge og jeg har endnu ikke haft nogen tvangstanker omk.  familiemedlemmer eller dem jeg holder af.

Kh M

Jeg opsøgte Irene efter flere år, hvor jeg har sparket til livets “store og små sten”- nogle så store at jeg havde svært ved at komme over dem, uden hele tiden at se mig tilbage… der har bl.a. været et voldsomt karriereskift, utroskab, dødsfald og selv om jeg kendte de rigtige redskaber til at komme videre osv. var det bare som om tågen ikke ville lette…..Da jeg kom til Irene, var det som det hele lettede bare ved hendes tilstedeværelse og jeg kunne tage paraderne ned, og slappe af. Jeg kendte intet til Reiki healing så jeg var åben for, hvad der ville ske! Om jeg troede på det? Var nok noget skeptisk… Men det var helt fantastisk – og jeg troede slet ikke at hun kunne “ruske” sådan i mig. Hendes hænder var magiske – fik hedeture, kulderystelse alt imens en masse negativt fløj ud af mig. Og mit hjerte blev så fyldt op med kærlighed og varme. Ja bare nu jeg skiver dette kan jeg mærke glædes tårerne igen…. jeg følte mig nærmest i en rus! Helt høj på livet og rustet til at kæmpe og komme videre….Jeg fandt tilbage til mig selv og den jeg var/er… Jeg er fantastisk glad for at vide, at hvis noget “kikser” for mig, eller bare for at holde fast i mig selv og den jeg er, så er der Irene…. som er kommet for at blive i mit liv. Evig taknemlighed til Irene.

Kærlig hilsen L

Jeg har været til behandling hos Irene. Jeg fik tankefeltterapi fordi jeg havde et minde fra min barndom, hvor mig mor glemte mig i hønsegården. Jeg var skrækslagen, da jeg opdagede hun var væk – og jeg følte mig forladt. Irene bragte mig tilbage til mindet imens hun bankede blidt nogle forskellige steder på min krop. Jeg sagde også nogle sætninger. Mit ubehag i følelsen blev bragt fra 7 til 0,0. Jeg kan nu tænke på oplevelsen og være helt rolig. Derefter snakkede vi om, at jeg lige nu i livet er meget begrænset mht fysisk udfoldelse og samvær med andre pga min vægt. Den følelse af at være alene arbejde vi fra 8 ned til 0,0. Lige nu har jeg en fuldstændig accept af min situation og jeg har ro i at være i det, der er lige nu. Jeg ved at jeg har styrken til at bevæge mig fremad nu men før skyggede min følelse af at være alene for det udsyn. Irene er rigtig god til det hun gør og jeg føler mig straks velkommen og tryg og tør åbne mig op.

Kærlige hilsner, K

Jeg har indenfor de seneste 2½ år haft to blodpropper i hjertet og er blevet opereret begge gange. Siden da har jeg oplevet en stor angst for at det skulle ske igen. Jeg har fået to behandlinger med tankefeltterapi hos Irene, for at se om jeg kunne slippe denne angst. Ved første behandling lå mit ubehag på angsten for at det skulle ske igen på mellem 8 og 9. Irene stillede nogle spørgsmål og jeg kom frem til, at min angst udspringer af den magtesløshed jeg har følt de gange det er sket. Så det arbejdede vi på. Vi fandt ud af, at jeg oplevede denne følelse allerførst i skolen, da jeg blev drillet. Efter første behandling var ubehaget på 6. Ved anden behandling arbejdede vi videre med magtesløsheden og jeg kunne mærke hvordan ubehaget forsvandt ud gennem ryggen på mig og det endte på 0,0. Jeg kan nu tænke på at få en eventuel ny blodprop uden at blive bange eller føle mig magtesløs. Jeg føler ro og har følelsen af at have overblik, hvis det sker igen.

Kh J

Jeg ved godt at du ikke kan lide at høre,  hvad jeg har på hjertet (for du synes det er sådan jeg skal have det med mig selv), men jeg bliver nødt til at give det videre. Mit hjerte bobler over at glæde over at have fundet en som kan rumme mig med alt det jeg indeholder. Nu tør jeg helt frit møde mig selv og søger alene tid til det, det har jeg aldrig turdet før. Det er så stort at have fuld tillid til at du bringer mig hjem igen når jeg kommer derud, hvor jeg ikke kan bunde. I min verden er du min frihedsgudinde, der guider mig til frihed. Jeg deler mit liv op i før eller efter jeg mødte dig.

Kærlig hilsen D

Vi har gennemgået en meget svær tid, hvor vi mistede alt. Vi måtte opgive vores livsdrøm, vores ejendom, begge vores jobs, fortage flytning og stod tilbage med arbejdsløshed, stress, depression og økonomisk ruin. På et tidspunkt undersøgte vi, hvad der var af muligheder for at få det bedre. Vi er utrolig glade for, at vi kontaktede Irene Beider. Hun har hjulpet os begge rigtig meget. Vi har begge været hos hende 2 gange nu med ca. 1 år imellem. Irene fortalte os, hvad der ventede i fremtiden, og det var lige hvad, vi havde brug for, efter en årrække at have været modløs og følt meget håbløshed og frustration over de ting, vi har gennemgået. Hun har givet os en tro på fremtiden igen, og det har været dejligt for os, at få vished om, at fremtiden rummer noget godt for os og vores børn. Vi vil i hvert fald blive ved med at bruge Irene nogle gange endnu – og vi kan kun anbefale andre at bruge Irene Beider. Mange tak, Irene for den hjælp, du har været for os

Mange knus M & H

Jeg opsøgt Irene (Lotusblomsten) på et tidspunkt, hvor jeg var sygemeldt med stress. Jeg var helt nede på energi og alle mine følelser var uden på tøjet, hvis der overhovedet var nogen?? I det jeg kommer ind til Irene fik jeg følelsen af, her er rart at være og kunne ikke lad være med at åbne mig. Ikke et sekund følte jeg mig utryg, men flere gange overvældet, over hvor meget hun kunne fortælle om mig og mit liv. Der blev åbnet en masse følelser, der var blevet lukket ned, da de gjorde for ondt – jeg fik energi til at komme op igen. Fik sat ord på en masse følelser gennem hele mit liv. Gik derfra med en lille følelse af, at være mig selv igen, en utrolig energi. Kunne hoppe af glæde, faktisk. Har været der et par gange, og har også prøvet fjernhealing, både til mig selv, og mine to børn, som har gjort stor forskel, i den positive retning. Og ja man tænker fjernhealing/healing, kan det lade sig gøre?? Ja det kan det og det hjælper. Lige meget om du tror det eller ej. Har mærket det på egen krop, og vil til en hver tid varmt anbefale en seance hos Irene. Det har givet mig en indre ro, som jeg aldrig før har haft.

Kh Merethe

Jeg har brugt Irene af forskellige årsager og både til klarsyn og healing. Healingen er primært blevet brug når jeg har været i meget pressede situationer både personligt og arbejdsmæssigt, healingen har fyldt mine energidepoter op og givet min krop og sjæl ny energi. Klarsyn har jeg haft stor glæde af når jeg har været i situationer hvor jeg har haft svært ved at finde svarene og ikke rigtig selv kunne overskue de forskellige situationer livet bringer til os alle. Mine besøg ved Irene har altid givet mig en fantastisk fornemmelse af ro, mere overskud og overblik af de forskellige aspekter i mit liv som vi har arbejdet med. Det der har gjort størst indtryk på mig er måden Irene har fået mig til at arbejde med sig selv på. Mine besøg ved Irene har givet mig en større selvindsigt og lært mig at finde svarene i mig selv. Men selvfølgelig stadigvæk med Irenes hjælp ind imellem.

Kærlig hilsen Rikke

Jeg valgte fjernhealing første gang, fordi jeg døjede med en dårlig skulder og havde prøvet forskellige behandlingsformer uden held. Jeg var dog lidt skeptisk overfor det, men sikke en positiv oplevelse. Ikke nok med at det hjalp på min skulder, så oplevede jeg også at min psyke blev styrket og at jeg fik mere energi og overskud. Jeg har også benyttet mig af helkropshealing, hvilket var utrolig spændende og givende. Jeg følte ro og at hverdagens stress blev formindsket, fik mere energi og helt fantastisk var det med de meget præcise budskaber der var til mig. Jeg kan helt klart anbefale healing hos Irene Beider, da hun er utrolig dygtig og et meget varmt og rart menneske, som man straks får tillid til.

Mvh Birthe

Som klient hos Irene må jeg først og fremmest rose hende for hendes kærlige måde at modtage en på, der er ingen tvivl om at hun har hjertet på rette sted og hun er hurtig til at skabe en tillid og fortrolighed, nærmest inden man kommer op på briksen. Du mærker klart at det her er noget hun brænder for og hendes ønske om at hjælpe andre er i centrum. Ingen tvivl om det. Mens hun healer dig, giver hun klarsyn og hun er meget præcis og meget direkte i sin formulering, der er ikke pakket det store ind her og du får det serveret ganske som hun modtager det… Selve healingen er afslappet og behagelig og en god måde at komme ned i gear fra hverdagens hektiske puls…. Jeg kan varmt anbefale at prøve en behandling ved Irene

kram Helen D. E.

Jeg bruger Irene som healer og clairvoyant og jeg kan virkelig varmt anbefale hende til andre. Hun er en super dygtig behandler og jeg har haft rigtig stor glæde af hendes klarsyn og hendes fantastiske evne til at heale. Jeg oplever, at hun er utrolig nærværende og jeg har følt mig så godt tilpas i hendes hænder. Hun giver sig god tid til at lytte og vejlede både før og efter behandlingen. Jeg syntes at hun udviser en ægte og kærlig interesse i at hjælpe og jeg er gået derfra med indsigt og forståelse. Desuden har det, at gå hos Irene også givet mig både indre ro og styrke til at komme videre i en tid, hvor jeg havde mistet fodfæstet. Også min 7 årige søn har oplevet Irenes healende evner og jeg var en dybt berørt og taknemmelig mor, da han på vej hjem i bilen udbryder spontant…: Mor…. Jeg er helt glad indeni.

Mvh Winni.